Wednesday, December 4, 2013

Banjir di Kuantan

Ya Allah lindungilah kedua ibu bapaku dan keluarga kami dari musibah.. Amiinnn...

Mood risau sangat2. Hari ni tak dapat call abah dan mama Mimie. Kawasan rumah abah dan mama tak banjir. Tapi laluan nk ke rumah abah dan mama di Kuantan yang disekat. Bekalan elektrik tak ada masa Mimie call abah dan mama semalam.

Yang bertambah risau lagi hari ni tak dapat call abah mahupun mama di Kuantan. Maybe bateri telefon habis dan tak dapat dihubungi. Ni gara-gara ketiadaan bekalan elektrik. Ohhh....!!!! Kuantan dah darurat ke.. Adoii. Mood risau bebenor dah ni..

Kalau balik Kuantan lepas tak nak sampai rumah abah mama Mimie.. (ToT)

3 comments:

  1. haah la mimi.. lin tgk gmbr macam teruk sangat je... lin doakan semua selamat hendaknya

    ReplyDelete
  2. Kesian mangsa2 banjir di Kuantan..turut bersimpati..moga Allah sentiasa memelihara mama abah mimi ye...amin!

    ReplyDelete
  3. rumah pak su akak di kuantan x banjir tp jalan nak masuk kawasan perumahan banjir, terputus bekalan makanan.. moga banjir cepat surut

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG