Thursday, December 26, 2013

New look for new year

1st time potong rambut Batrisyia. Sebelum ni sejak botakkan kepala Batrisyia masa umur 7 hari kami hubby and wife tak pernah potong rambut kakak Batrisyia ni. Just potong yang bawah sikit-sikit untuk elak bercabang. Tapi semalam bila tanya kakak Batrisyia nak gunting rambut x? Si cilik ni nak potong.

So semalam jalan-jalan Alamanda. Kami ke Hairven Salon. Bukan main lagi si cilik ni bila nak gunting rambut. Duduk je kat kerusi salon terus request "Mama.. Icha nak baca buku tu" (sambil tangan tunjuk magazine). Amboi.. kemain lagi tau anak dara sorang ni. Hahaha. Tapi comel sangat la kakak.. hehehe...

Sepanjang potong rambut sangat-sangat behave. Sikit pun tak meragam. Seronok la tu orang dok belai-belai rambut. Haha.. Mama dan Ayah sayang Batrisyia dan Aqilah. Love you kids...

1 comment:

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG