Tuesday, December 3, 2013

Pancit oh Pancit

Insiden yang tak dapat dielakkan. Alahai.. kenapa terjadi di saat ini.. Di saat Mr. Hubby outstation di Sarawak.. (ToT)

Alhamdulillah ada abang ipar tolong settlekan. Tahu-tahu je la urusan kereta ni bukan bidang kerja orang pompuan. Tukar 2 bijik terus.. Amik ko.. Kopak Mak tau.. Nanti Hubby I balik I claimed semula hahaha..

Mimie bersyukur sangat masa sedar pancit ni dekat parking kereta rumah kakak. Alhamdulillah kakak pun ade dua kereta. So Kakak Mimie bagi pinjam kereta dia. Kakak kena gi kerja dengan husband dia. So Mimie nak settle cepat-cepat. Tak mau susahkan kakak walaupun akak Mimie and husband dia tak kisah. Terima kasih Along and abang Long. Tolong adikmu ini.. (^___^)



Notakakitangan : Menghitung hari Mr. Hubby balik hari Khamis ni. Serius rasa janggal bila husband takde kat sisi masa tidur sebab Mr. Tajul selalu ada time tidur... Sunyi sungguh takde geng nak sembang dan gaduh-gaduh manja.. Uwaaaaa...... (ToT)

1 comment:

  1. saperlar x sayang laki, tapi ada kan makk.., kanns

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG