Monday, January 6, 2014

1st Day School

Alhamdulillah. Anakanda Nur Batrisyia Zahra binti Tajul Ariffin dah masuk 4 tahun. Sekejap masa berlalu. Anak-anak membesar dengan sihat. Alhamdulillah.

Hari ni kakak Batrisyia dah masuk sekolah. 1st day school Alhamdulillah. Walaupun muka macam confius sebab new school and new environment. Tapi kakak Batrisyia dah sesuaikan diri. Letak kasut kat rak kasut terus masuk kelas. Bagus kakak. Semoga anak-anak Mama dan Ayah menjadi anak yang solehah, cemerlang dunia dan akhirat. Amiiinnn. Mama dan Ayah bangga sangat dengan anak-anak semua.

Tak sabar nak tunggu kakak Batrisyia balik. Mesti banyak cerita nanti. Hehe..

4 comments:

  1. Aduhai comelnya dia dgn uniform tu Mimie. Kakak suka dia tak banyak kerenah siap boleh susun kasut atas rak lagi. Anak sulung katakan... more independent. Tahniah sayang!!

    ReplyDelete
  2. amboi.. sebiji buka mak dia da ni...

    ReplyDelete
  3. Gambar last tu sebijik sejibun muka ko tun. Hahaha. Comel sgt kakak icha ni. Blaja rajin rajin.

    ReplyDelete
  4. Gambar last tu sebijik sejibun muka ko tun. Hahaha. Comel sgt kakak icha ni. Blaja rajin rajin.

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG