Tuesday, January 28, 2014

Family Gathering

Bowling time...
Ni la anak-anak Haji Sabri dan Hajjah Raimah.. Bila jumpa ade je planning.
Abah dan Mama Mimie memang sporting dengan anak-anak. Seronok berkumpul melakukan aktiviti sama-sama.

Selain travel, kami ni memang suka buat aktiviti yang tak dirancang bersama. Yang penting happy giler dengan family.

Next time ingat nak pi Sunway Lagoon lagi. Bawa semua family. Bagi baby aqilah dan anak sedara baby naufal besar sikit. Baru seronok dan havoc. Haha

My chenta hati
Pilih pilih ball
Happy
Me and my mama.. Oppss.. Aqilah behind us
Happy family

6 comments:

  1. Betul Mimie... saat bersama keluarga sangat indah dan pasti dinantikan selalu.

    ReplyDelete
  2. bila dengan family sgt2 best kn? bila diorg takda mcm sunyi je :)

    salam kenal kak :)

    ReplyDelete
  3. cntiknya mak awak mimi...

    ReplyDelete
  4. salam kenal & follow sini..

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG