Wednesday, January 1, 2014

Happy New Year 2014

Alhamdulillah dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki lagi dalam tahun 2014. Semoga sentiasa di rahmati dan diberkati..

Off day today. Public holiday sempena tahun baru. Kawan-kawan di Johor selamat bekerja hari ini. Hehe.. Tukar tune keje untuk tahun 2014. Hehe...

Hari nak berjalan-jalan dengan hubby dan anak-anak. Ke Nilai 3 mencuci mata. Esok bonus.. Yahooo.....!!! Untuk kakitangan kerajaan yang muslim dah dapat bonus jangan lupa zakat ok. Wajib tau. Alhamdulillah Allah akan menambahkan rezeki lagi. InshaaAllah.

Preparation untuk Aqiqah Aqilah. Dah terlewat dah ni. Banyak sangat nak buat. So sebelum terlambat mesti buat Aqiqah Aqilah secepatnya. Katering dan kambing akan ambil kat Banting. Dulu masa Batrisyia pun ambil katering dan kambing kat sini. Marhaban pun dari Banting. Hehe..

Okay.. Next buai berendoi anak. Oleh sebab kakaknya dulu berbuai bagai so adiknya harus dapat sama macam kakaknya dapat. Mama dan Ayah mesti adil dengan anak-anak kan.. hehe..

Door gift.. Dulu tak beli kat nilai 3 pun door gift ni. Beli kat House of favour. Unik dan menarik. Hurmm... Tapi takkan nak bagi door gift sama kot.. masih tercari-cari idea untuk door gift.. Any suggestion tak?

Okay.. Nak siap-siap keluar dengan family tercinta. Nak jumpa kakak Mimie kat rumah baru dia kat Nilai 3. Semalam baru dapat kunci. Tahniah kakak akhirnya rumah dah siap dan dapat kunci. Ok readers nanti mimie visit blog you all k.. Selamat Tahun Baru 2014.

1 comment:

  1. Jom ke blog sy untuk idea doorgift. Ada buku doa buku yasin yang comel2 dan custom made =)

    http://cutecreativecreation.blogspot.com/

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG