Thursday, January 30, 2014

Mood Cuti CNY

Hari ni drive pergi office jalan dah mula lengang.. Tak banyak kereta.. Maybe ramai dah start cuti sebab anak-anak yang sekolah dah mula cuti hari ni. Termasuk la my sister Along dah balik Kuantan satu family.. Uwaaa... Macam nak nangis je sebab tak amik cuti.. (T_T)

Esok dah mula cuti. Jumaat, Sabtu, Ahad dan Isnin. Cuti Chinese New Year dan Hari Wilayah Persekutuan. Hurmm... 4 hari cuti. Dah la tak balik kampung. Apa la nak buat. Macam nak ajak jalan-jalan kat Jalan TAR dan SOGO je. Mesti tak ramai orang coz ramai balik kampung.. Harap-harap la. If orang kita balik kampung, yang tinggal warga asing yang menapak kat bandaraya KL ni. Hurmmm...

Ok la.. Mood dah ke laut.. Fikir nak cuti dah esok. Cepat la 4.30 petang. Aiyaaa.. Kerja pun tak mula lagi.. hahaha.. Ok readers.. Hari ni Mimie BW korang. Sebab mood happy nak cuti.. Kerja dah banyak settle. So free-free nanti Mimie datang visit ok. Papaiiii...........

4 comments:

  1. tula kan.. samala smapia kat opis awal leh la singgah blogwalking umah kengkawan. kiter cuti ni pun gi kuantan.

    ReplyDelete
  2. owhhhh cuti ni, kami nak lepak umah ja... bukak pool, bg anak2 berendam he3

    ReplyDelete
  3. Sini pun dah start lengang Mimie..staff Melayu plak yg excited nak cuti2..hehe

    ReplyDelete
  4. mcm seronok je klu stp hari mcm ni sbb parking byk, hikhik

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG