Wednesday, January 29, 2014

Subway @ Galeria Presint 4

My favourite sandwich. Mimie ni memang hantu Subway. Sebelum ni kalau nak beli subway mesti ke Alamanda. Serius tak tahu langsung ade Subway sebelah kementerian Hubby.

Aqilah sekarang kan dah hantar ke taska Kementerian Belia dan Sukan (KBS). So setiap kali lunch hour Mimie akan datang untuk menyusu Aqilah. Then akan lunch dengan husband tercinta.

Semalam lepas susu Aqilah di taska, Mr. Hubby dah tunggu kat sofa taska untuk ajak Mimie lunch. Biasanya kami ke cafe KBS je la. Tapi semalam hubby tanya kereta letak kat mana. Mimie pun tunjuk la depan taska. Lepas tu hubby pun ajak naik kereta untuk lunch kat luar.

So naik la kereta. Then boleh pulak Mr. Hubby ni U turn je dan berenti di Galeria sebelah kementeriannya. Kalau kat galeria ni tak payah naik kereta pun takpe. Tapi nak suprise punya pasal naik la kereta. Macam la jauh sangat kan. Hahaha. Then Hubby cakap Jom abang belanja subway. Fuhh... berbunga tau hati coz husband ni memang tahu Mimie ni suka dengan subway haha...

So semalam Mimie, husband dan Aqilah je ada. Kakak Batrisyia school. Next time Mama Ayah bawa kakak datang subway yer..

tuna and meatball
nak makan pun nak pakai tag nama haha
mama mimie (^_^)
Aqilah and mama

5 comments:

  1. cian kakak batrisya...nanti mama bawak ye..

    ReplyDelete
  2. eh dh ada erk kt presint 4? x perasan :)

    ReplyDelete
  3. Lain kali bawa kakak plak ye.. nampak sedap makanan tu...
    wah! cantik lah back round baru blog mimie ni:)

    ReplyDelete
  4. cian kakak tak dpt ikut...weekend nnt ajak mama repeat makan sedap2 lagi k...hehe

    ReplyDelete
  5. cantik layout baru blog...
    rajin ye hias blog..
    aku ni tak sempat nak buat...
    begitu je la blog aku sampai bila bila...hehee

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG