Wednesday, January 15, 2014

Power Bank

Penting pada zaman sekarang.. Ada 3 jenis power bank Mimie beli.. Tamak haloba betul kan.. Hahaha.. Satu model ni untuk Abah Mimie, Abah mertua dan Kak Long Mimie jenis pineng original set. Satu lagi model samsung untuk note 2 Mimie.. Hurmm.. Bila la dapat beli note 3.. huhu.. Dan last yang comel warna pink tu power bank key chain dapat free gift sebab beli banyak-banyak. Mimie ni pantang tau beli banyak-banyak mesti mintak free gift. Dah tabiat yang tak boleh dielakkan. hahahaha..

5 comments:

  1. ok la tu minta free gift,klu akak..asben akak yg rajin minta free gift ni...hehehe

    ReplyDelete
  2. comel2 Power bank mimie beli ni...
    memang penting skrg ni, kena ada power bank..hehe

    ReplyDelete
  3. Wahh..bnyaknye powerbank, sy ade satu Yoobao punye, tapi dorang cakap brand Pineng tu bagus kan..

    ReplyDelete
  4. berapa harga power bank pink tu?

    ReplyDelete
  5. berapa harga power bank pink tu?

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG