Thursday, March 6, 2014

Mama.. Nak adik baby dalam perut..

Ayoyoyo...

Ni statement kakak Batrisyia. Mama.. Boleh tak icha nak adik baby dalam perut mama lagi? Opppsss... Nak jawab ape bila kakak Batrisyia tanya macam ni. Ni kes buat 3D Aqilah dulu. Teringat la tu baby Aqilah dalam perut Mama..

Mimie cakap tanya ayah boleh ke tak. Then kakak tanya ayah boleh tak nak baby dalam perut Mama. Mr. Tajul ni boleh sengih pandang Mimie dan cakap BOLEH. Wah wah wah.. Anak beranak ni. Kemain lagi yer.. Hahaha..

Mimie sekarang tak ambil perancang. Risau juga la if tetiba Aqilah dapat adik. Bukan nak tolak rezeki tapi Mimie sekarang tengah fully breastfeeding Aqilah. Mimie ni pulak jenis cepat lekat. Memang risau. Hahaha. Tapi if ade rezeki kami tak tolak. InshaaAllah..

Hari ni Mr. Tajul balik dari kursus di Perak. Hurmm.. Tak sabar nak tunggu 4.30 petang. Nak terus balik ambil anak-anak dan sediakan dinner yang sedap-sedap. Lepas dinner boleh la nak berkepit sepanjang malam ni dengan Mr. Tajul. Muahahaha.. (^_________^)


6 comments:

  1. wah, kakak Batrisyia dah pandai nak mintak adik lagi ye...

    ReplyDelete
  2. he3 nak amin kan ke apa ni...

    ReplyDelete
  3. Hihik..
    kakak dah pandai mintak adik..:)

    ReplyDelete
  4. Baguslah... dpt tambah lagi. Kalau kakak suka ramai-ramai apa lagi kalau tahu yg jaga anak-anak pun boleh dipercayai..

    Silakan.. silakan tambah kakak sokong anakanda Batrisya.

    ReplyDelete
  5. amboi, mentang2 la malam jumaat malam ni kan terus nak berkepit..ahahhahaha..batrisya pon bagi hint tu..

    ReplyDelete
  6. kalau ada rezeki alhamdulillah.. mana tau kali ni ada rezeki dpt adik boboy pulak

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG