Wednesday, March 19, 2014

Musim Kahwin

Haaaa.... Minggu depan dah start cuti sekolah. So banyak la dapat jemputan perkahwinan. Tahniah kepada rakan-rakan yang bakal melangsungkan majlis perkahwinan. Semoga bahagia sehingga akhir usia.

Minggu ni Mimie balik pahang. Sepupu perempuan Mimie kahwin di pahang. Pasangannya orang Negeri Sembilan. 29hb nanti majlis sambut menantu. Kalau takde aral boleh datang juga majlis sambut menantu ni. Mimie, suami dan anak-anak nak balik Pahang 23hb Mac ni. Pergi balik hari jer. Huhu.. Betul-betul kena datang sebab memang close sangat dengan cousin Mimie sorang ni. Semoga bahagia dengan pasangan pilihan hati sehingga syurga..

Opsss.. Lupa nak share satu lagi berita gembira. Alhamdulillah.. Tahun ni Mimie dapat Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) 2013. Syukur atas rezeki yang dilimpahkan oleh Allah SWT buat Mimie dan keluarga. Cantik dah buku servis Mimie.. Hahahaha... (^_____^)

Notakakitangan: Hidup itu indah bila bersama orang yang dicintai.. Weeee............

6 comments:

  1. kita bukan cikgu ni kalau kahwin time ct ni..berat jugak nak cuti..
    hujung minggu ni pun sepupu kahwin..kena blk juga lah.

    ReplyDelete
  2. Betullah mimie bila cuti sekolah aje musim org menikah..

    Tahniah dgn anugerah itu mimie.

    ReplyDelete
  3. sama...jemputansaya pun bnyk hgj minggu nie

    ReplyDelete
  4. baru ada satu jemputan next week..kalo kat kampung meriah dah ni..

    ReplyDelete
  5. samala mimi.. tp rasa bukan bulan ni je... tp tahun ni... amboi... ramai btul yg kwen....

    ReplyDelete
  6. tahniah mimi.. rezeki.. ;)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG