Sunday, May 25, 2014

Mermaid katanya...

Hurmmm siapa lagi kalau bukan kakak Batrisyia. Suka bebenor main air. Nak jadi mermaid katanya. She's so brave sampai berani meniti tepi pool di tempat dalam tanpa pelampung. Sabar je la. Tapi nak larang memang Mimie tak buat. Nak bagi kakak explore sendiri. Mama proud dengan kakak. Hehehe...

Adik pulak atas dukung mama. Main air di tangga pool. Suka juga budak kecik ni main air. Mengelekek ketawa. Ohh lupa pulak. Mr. Tajul bawa kami ke Johor Bahru. Hurmm JB lagi kan. Nak buat macam mana dah jadi panel temuduga di JB. So datang la lagi kat sini. Esok baru balik. Lepas habis interview baru Mr. Tajul dapat bawa Mimie dan anak-anak jalan. Nak cari lai chee kang sedap kat tempat kami makan sebelum ni. Terbayang-bayang pulak..

Ok readers.  Till we meet again... papaiii...

No comments:

Post a Comment

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG