Tuesday, June 24, 2014

Akhirnya tercapai..

Sambungan entry semalam. Mimie bagitau nak balik kampung. Kampung Mimie kat Kuantan. Kampung la sangat kan. Hahaha.. Lagipun ada tahlil sempena sambutan Ramadhan kat rumah ayahanda dan bonda Mimie.

Balik rumah semalam Mr. Tajul cakap "Sayang.. Kita balik Kuantan minggu ni.." Ya Allah.. Mana suami Mimie tau ye yang wife die ni mengidam nak balik Kuantan. Hahaha.. Then Mimie tanya "mana abang tahu sayang nak balik Kuantan?" Then Mr. Tajul ni senyum sambil cakap "abang tahu apa dalam hati sayang walaupun tak cakap.." Alololo... sweetnye hubby ni. Ala.. Mimie tau abang baca blog kan.. sebab tu tau Mimie nak balik kan. Hehehe...

So Mr. Tajul cakap lepas shopping baju raya kat KL boleh terus balik Kuantan. Alhamdulillah. Thankz hubby. Sayang abang dunia akhirat.. ♥♥♥

3 comments:

  1. alolol.... manje nya.

    ReplyDelete
  2. Pucuk dicita ulam mendatanglah macam ini. Mesti terus lompat bintang sebaik dpt berita gembira macam ini kan:)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG