Saturday, June 21, 2014

Bonus Raya

Bonus raya??? Hurmm.. doakan la government dapat bonus kan.. hehehe

Tapi Mimie bukan nak cerita bonus dari government. Ni bonus keluarga Haji Sabri hehe. Time dekat nak puasa dan raya ni ayahanda Mimie ni suka bagi bonus pada anak-anaknya. Almost RM500 jugak untuk setiap anak-anaknya. Katanya bonus dari abah untuk anak menantu cucu semua. Hurmm... Thanks alot Abah. Angah sayang abah mama dan keluarga kita dunia dan akhirat. Semoga Allah melindungi dan merahmati kita sekeluarga.

Time raya nanti pun Mimie, husband dan anak-anak dapat duit raya dari abah jugak. Hahaha. Abah Mimie ni memang murah hati dengan anak-anak die. Tapi Mimie pun bagi jugak kepada abah dan mama duit raya di pagi raya. Raya tahun ni kat Kuantan.. yahoooo!!! Nak cuti 2 minggu boleh tak.. muahahaha...

Tema apa korang semua tahun ni? Mimie masih cari tema untuk pakai pagi raya. Untuk open house rumah family Mimie raya kedua dah ade baju.. Yang pagi raya takde lagi.. hurmm.. cari yg ready made je la coz hari tu dah hantar 7 pasang kat makcik Timah untuk jahitkan baju..

Okay readers. Happy weekand ♥♥♥

No comments:

Post a Comment

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG