Monday, June 23, 2014

Nak balik kampung

Dilema nk balik kampung menyambut Ramadhan.. Jumaat ni Mr. Tajul ajak cuti untuk shopping baju raya sebab alasan tak mau cari dalam bulan puasa. Sebab kakak Batrisyia dah mention yang anak dara ni nak puasa tahun ni. Maybe kat school teacher bagitau bulan puasa dah nak dekat. Huhuhu.. so kesian pulak kat kakak Batrisyia kalau berjalan time puasa nanti.

Jumaat mlm sabtu ni jugak ayahanda dan bonda Mimie nak buat tahlil sempena Ramadhan hampir tiba. Hurmm.. dilema tau.. nak balik... nak balik.. (ToT)

2 comments:

  1. jauh ke rumah family mimi? pergi la shopping dlu. petang sikit br balik kampung.

    ReplyDelete
  2. Akak pun baru beli sikit2 Mimi.. betul juga bulan puasa nanti letih budak2 nak membelikan :)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG