Thursday, July 17, 2014

Taman Equestrian Putrajaya

Iftar bersama suami dan anak-anak di Taman Equestrian Putrajaya. Yang paling seronok boleh tunggang kuda dengan percuma. So nak dapatkan experience riding horse ni memang excited. 

Aqilah sangat happy. Siap menunggang dengan ayah lagi. Tapi Batrisyia so scare dengan kuda. Tak tau la kenapa takut sangat. Padahal sibuk cakap dengan mama ayah nak naik kuda macam Sofia The First. Tapi last-last takut. Kelakar betul anak mama sorang ni..

Mama Ayah happy sangat dengan anak-anak semua.. Love u all with all my heart.



2 comments:

  1. Sambil menunggu berbuka..
    Boleh menunggang kuda ye sis..
    Best jugak tu :)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG