Wednesday, August 6, 2014

Aktiviti Pantai (●◆●)

Pantai Teluk Bidara. Aktiviti tiap kali balik Dungun rumah in law memang tak sah kalau tak mandi pantai. Batrisyia opkoss la excited sebab anak dara sorang ni memang suka sangat mandi pantai. Tapi bagi Aqilah yang 1st time menikmati pantai dah pandai takut mula-mula. Siap peluk kakak takut dengan ombak menghempas pantai. Ceewaah ayat hahaha...

Yang best tu Mama dan Ayah sibuk tanam anak-anak dengan pasir hahaha.. Aqilah pulak senyap je bila kena tanam. Siap makan lagi pasir. Nak tahu sedap.ke tak kot pasir tu.. Maklum la baru nak explore. Aishhh... Anak dara sorang ni..








3 comments:

  1. comel nya pakai swimming suit...

    ReplyDelete
  2. Hihi... adik tu boleh relaks aje. Seronoklah sebab bukan selalu dpt peluang macam ini kan..

    Selamat Hari Raya dari kakak:)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG