Tuesday, August 19, 2014

Dear Stalker...

Kepada stalker Mimie yang setia.. Tolong jangan jadikan blog kenalan Mimie sebagai platform untuk stalk blog Mimie. Sangat tak beradab dan kurang manis. Kalau nak stalk life Mimie terus je ke blog Mimie ni. Jangan jadikan bloglist kawan Mimie sebagai platform nak stalk blog Mimie.. Ataupun gunakan pendekatan yang lain yang betul-betul membuatkan kamu itu seorang stalker tanpa jejak...

Mimie tak tau motif dan tujuan yang masih nak stalk blog Mimie. Mimie dah pernah minta maaf pada stalker ni if ada kata-kata yang buat stalker ni terasa hati pada Mimie. Mimie pun dah cerita pada Mr. Tajul tentang Mimie minta maaf kepada stalker ni walaupun Mimie tak tahu apa salah Mimie pada die sebab Mimie tak pernah ganggu life die mahupun keluarga die. Dan Mimie tak kenal langsung family die. Mr. Tajul pun dah cakap sebenarnya tak perlu nak minta maaf sebab kita tak pernah ganggu kehidupan mereka. Tapi Mr. Tajul cakap tak salah kalau kita minta maaf walaupun kita memang tak salah. Allah suka hambaNya memohon kemaafan bagi mengelakkan salah faham berterusan. So closed the book.

Sebenarnya dah lama Mimie perhatikan stakler ni stalk menggunakan bloglist kenalan blog Mimie. Hurmm... Motif..?? Tujuan..??? Hurmm.. Mimie tahu dan Mimie hanya memerhati. Tapi makin lama makin kerap pulak stalk Mimie melalui blog orang lain.. Just jaga apa yang kita ada.. Kemaafan itu perkara baik. Tak perlu nak stalk Mimie sebab tiada kisah atau cerita kamu yang menarik perhatian Mimie untuk di coretkan di sini. IT'S ALL ABOUT MY FAMILY AND MY LIFE... So please stop muncul di blog ini. Sekian, terima kasih...

1 comment:

  1. Sgt serius jgk ni mimie.. apa pon sabar ye.. manusia.. bkn semua indah dinata org..

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG