Sunday, August 31, 2014

Merdeka & Happy Birthday

Salam Merdeka ke 57.. Di sini lahirnya sebuah cinta... Hari ni tengok sambutan kemerdekaan di television kat rumah je. Mr. Tajul berarak hari ni. Dapat jugak masuk tv ye abang.. hehe... Mimie tengok abang kat tv je hari ni.. hehehe

29 Ogos adalah ulang tahun kelahiran Mimie yang ke 29.. Tahun terakhir berangka dua. Tahun depan dah 3rd series hahaha... 29 Ogos dikejutkan bangun pagi oleh Mr. Tajul dengan ucapan hari lahir dengan kucupan kasih sayang. Terima kasih cinta... Malam tu sambut birthday di Secret Recipe di Nilai. Terima kasih buat suami dan anak-anak atas ucapan dan sambutan hari lahir...

Semoga hari ini lebih baik dari sebelumnya dan hari esok lebih baik dari hari ini. Semoga kebahagiaan sentiasa milik kami... Ammminnn...

No comments:

Post a Comment

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG