Monday, October 27, 2014

Saya nak cuti... (^_^)

Salam Maal Hijrah. Tahun baru. Azam baru. Hijrah baru. 1 Muharram genap pernikahan kami yang ke 5. Semoga kebahagiaan sentiasa menjadi milik kami dan sekeluarga.. Ammminnnnn... ♥♥♥

Dah lama tak pergi cuti-cuti Malaysia. Rindunya nak travel dan berehat melihat ciptaan Allah bersama suami dan anak-anak.. Anniversary kami yang ke 5 ni sambut lambat sikit. Al maklum la Mr. Tajul ni tiap-tiap tahun terlibat dengan perhimpunan Maal Hijrah. So sambut lewat sikit takpe untuk buat perkara baik kan..

So esok nak pi holiday. 3D2N nak ke Port Dickson. Honeymoon dengan anak-anak sekali.. haha.. Then 1 November ni nak travel dengan flight pulak. Ala... cuti-cuti dalam Malaysia jer pun.. hehe.. Tak kisah la dalam ke luar negara. Yang penting masa dengan keluarga.. Ohhh.. tak sabarnya esok... (^_^)

3 orang chomel (^_^):

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG

NUR BATRISYIA ZAHRA

Lilypie Kids Birthday tickers

NUR AQILAH HUMAIRA

Lilypie Fourth Birthday tickers

NUR ARISSA DAYANA

Lilypie Second Birthday tickers

TERIMA NIKAHNYA

Daisypath Anniversary tickers
 

LoVe My FaMiLy Template by Ipietoon Cute Blog Design