Monday, October 27, 2014

Saya nak cuti... (^_^)

Salam Maal Hijrah. Tahun baru. Azam baru. Hijrah baru. 1 Muharram genap pernikahan kami yang ke 5. Semoga kebahagiaan sentiasa menjadi milik kami dan sekeluarga.. Ammminnnnn... ♥♥♥

Dah lama tak pergi cuti-cuti Malaysia. Rindunya nak travel dan berehat melihat ciptaan Allah bersama suami dan anak-anak.. Anniversary kami yang ke 5 ni sambut lambat sikit. Al maklum la Mr. Tajul ni tiap-tiap tahun terlibat dengan perhimpunan Maal Hijrah. So sambut lewat sikit takpe untuk buat perkara baik kan..

So esok nak pi holiday. 3D2N nak ke Port Dickson. Honeymoon dengan anak-anak sekali.. haha.. Then 1 November ni nak travel dengan flight pulak. Ala... cuti-cuti dalam Malaysia jer pun.. hehe.. Tak kisah la dalam ke luar negara. Yang penting masa dengan keluarga.. Ohhh.. tak sabarnya esok... (^_^)

3 comments:

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG