Monday, November 24, 2014

Karnival Upin Ipin

Wah... rata-rata mommy blogger  post pasal karnival upin ipin.. seriously  memang ramai.. tengok orang parking kereta pun dah menyeramkan Mimie dan suami. Tapi oleh kerana dah berjanji dengan anak-anak kami gagahkan jugak la ke karnival ni. Yang penting anak-anak happy..

As usually ramai yang merungut coz  ruangan tak dapat menampung pengunjung yang ramai.. maybe penganjur tak menjangka sambutan yang begitu menggalakkan. Maklumlah cuti sekolah lagi.. Fuhh.. memang berasak-asak la. Mama dan Ayah la jadi mangsa meredah lautan manusia. Batrisyia dan Aqilah happy je sebab dapat tengok upin ipin..

Maybe next time kalau buat lagi perlu di tempat terbuka dengan layar perak yang besar. At least  boleh tonton melalui screen kan.. hehe.. just suggestion je. Apa-apa pun anak tetap gembira..

So next week punya program adalah MAHA 2014.. sekali lagi bakal meredah manusia huhu...

1 comment:

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG