Thursday, November 27, 2014

Serikandi kami...

Pengaruh Upin Ipin pada anak-anak memang kuat. Bukan saje kakak Batrisyia. Yang si kecil Aqilah pun bukan main lagi dengan Upin Ipin ni.. sampai ayam goreng pun boleh berebut dengan kakak untuk dapatkan drumstick.

So sekarang kalau nak beli drumstick kena beli dua. Dah tak boleh share dengan kakak. Tak cukup.. nampak je kecik Aqilah ni. Tapi selera makan boleh tahan.. Aqilah ni ikut genetik ayahnya yang banyak.. Rangka kecik dan tinggi.. Fuhh.. kembang Mr. Tajul hehehe..

Tahun depan Batrisyia dah 5 tahun.. Mimie dan Mr. Tajul still hantar kat Little  Caliph. Sebab pembelajaran sangat bagus. Anak-anak dididik boleh membaca dan solat pada usia 4 tahun. Termasuk boleh hafal surah-surah pendek.. Alhamdulillah..

Cuma next year fees untuk monthly payment Little Caliph akan meningkat sedikit.. Hurmm.. semua barang naik kan.. So tahun depan tahun memastikan kewangan keluarga diurus dengan  berhemah (iye la tu mimie oooiiii... hahaha)

Ok readers.. tengah berkursus ni di KL.. nanti jumpa lagi.. papai...

4 comments:

  1. mimi share la yuran little caliph tu...

    ReplyDelete
  2. Puteri Mimi tu kecik lagi Mimi, anak dara kakak yg dah remaja pun suka drumstik tau..

    ReplyDelete
  3. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG