Tuesday, November 4, 2014

Terlepas Flight (ToT)

Cerita minggu lepas. 1hb Nov sampai 3hb Nov sepatutnya kami ke Langkawi untuk bercuti. Tapi terpaksa cancel sebab terlepas penerbangan.

Sebab kenapa kami terlepas penerbangan kerana IC anak-anak tertinggal di pejabat Mr. Tajul. Hurmmm... Memang rasa frust sebab dah siap semua tempahan flight, hotel dan kereta sewa. Last-last semua burn.. Memang rasa sedih sebab dah janji dengan anak-anak nak bawa berjalan. Tapi bak kata Mr. Tajul anggap semua ada hikmahnya. Dah bukan rezeki kami lagi. So kena redha.

Oleh sebab tak jadi percutian ke Langkawi so Mr. Tajul pujuk ajak ke Lost World of Tambun. Sebab kitaorang dah apply cuti hari isnin. Tapi Mimie dah hilang mood nak travel jauh-jauh. So Mr. Tajul ajak bercuti area Klang valley je. So kami decided ke Aquaria KLCC. Seronok sangat anak-anak. Dapat tengok hidupan laut. Nanti next entry Mimie update pasal Aquaria KLCC. Ok. Nak pi masak dinner. Hurrmmm.. Menu dinner hari ni nak masak lemak ketam dengan ayam paprik. Ok readers.. papai..

1 comment:

  1. ok.. memang frust menonggeng.. uhuhuh sabar la ye. mungkin ada hikmah...

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG