Tuesday, December 23, 2014

Penang 2014

Cuti utara... Bercuti bersama keluarga di Penang. 3 hari 2 malam yang sangat seronok.. Terima kasih Mr. Tajul coz sudi melayan tekak your wife ni nak makan macam-macam kat Penang.. hahaha.. Gigih mencari.. Credit kepada Encik Waze kerana memudahkan pencarian destinasi kami.. hehehe

Ok.. Kami menginap di Hotel Jen di tengah bandar Georgetown. So far hotel ni dari segi service dan makanan semua tip top. Tapi masalah toilet yang takde paip. Haha... Bukan apa.. Susah bagi anak-anak kecik tetutamanya nak PU or PO. Hehe.
Destinasi kunjungan kami ke Penang Art Street. Kemudian ke Padang Kota Lama layan anak-anak main layang-layang.. Lepas tu kami ke pantai di Balik Pulau. Lupa pulak nama pantai tu.. Kemudian ke Penang street untuk cari buah tangan buat kawan-kawan dan keluarga. Hehe..

Percutian kali ni lebih kepada tumpuan mencari makanan. Bukit bendara kami tak pergi sebab Mr. Tajul cakap dah pernah sampai so kami decided pergi ke tempat yang tak pernah kami lawati. Malam sebelum balik tu kami singgah di Tapak Pesta Pulau Pinang. Oleh sebab hujan kami tak jadi turun.. kesian kat anak-anak nanti. Masuk tapak pesta ni murah je. Dewasa RM3. Kanak-kanak RM1. Boleh la kalau nak bawa anak-anak sebab pesta ni sampai 31 Disember ni kalau tak silap Mimie.

Percutian penutup bagi tahun 2014.. Awal tahun depan pulak kita bercuti.. Tiket flight dah beli.. Jangan terlepas lagi macam hari tu sudah.. hahaha.. Semoga Allah permudahkan.. Ammmiiinnn....






1 comment:

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG