Thursday, January 15, 2015

Kenangan Mengusik Jiwa

Belek-belek album dalam komputer ni terjumpa gambar-gambar lama. Ehh.. Gamabr masa anak dara sunti lagi.. Hahaha.. Lepas bersalin ni nak dapat berat badan masa anak dara dulu.. Fuuhh.. Azam baru tu.. mampu kerr??? (T_T) hehehe..

Gambar kenangan masa bercinta dengan Mr. Tajul dulu betul-betul mengusik jiwa.. Bila tengok balik gambar-gambar lama mula la terkenangkan peristiwa yang berlaku sepanjang perkenalan. Perkenalan yang singkat dan memang tak sangka Mr. Tajul purpose untuk bertunang dan serius nak ambil Mimie buat isteri yang sah. Sangat-sangat terkejut.. Ye la.. masa tu masing-masing tengah nak kenal hati budi masing-masing..

Terima kasih yer abang.. Hadir dalam diri Mimie dan anak-anak.. Jaga dan melindungi Mimie dan anak-anak.. Semoga kebahagiaan kita berkekalan sehingga ke Jannah.. Aaammmiinnn..

Notakakitangan: Orang mengandung ni memang touching agaknya..




4 comments:

  1. Kenangan indah yg tak boleh dilupa ni Mimie. Seri belum ada anak tak sama seri dah ada anak. Tengok seri ada anak tu lagi special tau:)

    ReplyDelete
  2. comey sgt, cuma skng ni nmpk lagi jelita sbb da jadi ibu kan ;)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG