Monday, February 23, 2015

Rumah Kedua di Putrajaya

Alhamdulillah... Rezeki anak-anak. Akhirnya Mimie terima tawaran memiliki rumah di dalam Putrajaya. Macam mimpi je.. Maklumlah.. rumah area Putrajaya ni dah mencecah ratusan ribu dan jutaan ringgit.

Walaupun bukan rumah teres or semi D.. Yang penting Mimie ada aset sendiri atas nama sendiri di dalam Putrajaya. Sebuah kondominium di Putrajaya.. Sekarang kami dah ada rumah Semi D. So second house ni tak kisah la tak dapat rumah atas tanah. Yang penting dalam Putrajaya. Alhamdulillah. Syukur sangat kepada Allah atas limpahan rezeki buat kami sekeluarga.. (^_^)

2 comments:

  1. rezekiiii... bukan senang nak tambah aset sendiri.. fai tumpang happy :-)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG