Tuesday, April 21, 2015

Check up 39 minggu

Alhamdulillah.. Hari ni check up 39 minggu. Seronok yer baby tak mau keluar lagi.. Hari ni doktor bagi cuti sakit MC suruh rehat rumah sebab semalam ade mild contraction. Tadi kat klinik dah kena seluk untuk check laluan sebab ade kontraksi. Tapi laluan tak buka lagi cuma laluan dah soft. Nervous betul..

Doktor pesan if sakit berterusan terus pergi hospital. Sebab Mimie bagitau dua-dua anak takde turun darah or air ketuban keluar. Tanda bersalin hanya pada kontraksi sahaja.. huhuhu..

So tadi buat scan.. Baby normal.. Jantung baby dan air ketuban semua normal. Berat baby dah 3.445kg.. Amboiii... Besar jugak la baby kali ni. Hahaha.. kakak Batrisyia dulu 3.53kg. Aqilah 3.4kg. Baby yang ni kita tunggu keluar nanti..

Ya Allah... Semoga dipermudahkan dan selamat semasa kelahiran nanti.. Aaammmiinnn...

3 orang chomel (^_^):

  1. Semoga dipermudahkan urusan bersalin mimie nanti :)

    ReplyDelete
  2. Salam mimie.. tak bersalin lagi ye?? baby nak manja2 dlm perut lgi kot.hihi..InsyaAllah moga dipermudahkan nnti proses mimie bersalin..amin :)

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan..amin

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG

NUR BATRISYIA ZAHRA

Lilypie Kids Birthday tickers

NUR AQILAH HUMAIRA

Lilypie Fourth Birthday tickers

NUR ARISSA DAYANA

Lilypie Second Birthday tickers

TERIMA NIKAHNYA

Daisypath Anniversary tickers
 

LoVe My FaMiLy Template by Ipietoon Cute Blog Design