Wednesday, May 13, 2015

Berpantang anak ketiga

Rutin Mimie pagi-pagi bangun pukul 5 pam susu. Lepas tu panaskan tungku untuk bertungku. Anak-anak dara Mimie ni pukul 6 dah bangun. Bila nak bertungku pagi-pagi ni Mimie akan buka bengkung. Lepas buka bengkung baru bertungku.

Lepas bertungku Mimie bersauna. Fuhh.. berpeluh-peluh. Lepas bersauna baru mandi herba. Lepas mandi kena bertungku sekali lagi. Lepas tu baru bengkung. Dah bengkung baru boleh makan. Selagi tak bengkung selagi tu la tak boleh makan minum.. Redha je la untuk figure up body ni semula. Muahaha..

Anak dara Mimie pulak yang semakin bijak pintar ni tengok je apa mama dia buat. Last-last tengok Aqilah pakai bengkung Mama. Hai la anak. Cepat betul kamu belajar melalui pemerhatian.. hihihihi..

Rasa dah tak sabar nak abiskan pantang... Semoga dapat beristiqamah sehingga habis pantang.. (^_^)


4 comments:

  1. Selamat berpantang Mimie.. rajin mimie..:)

    ReplyDelete
  2. jangan ngelat pantang tau..

    ReplyDelete
  3. sikit lagi turn aty nak berpantang pulak..harap gigih lah jugak... sebab pantang sendiri kan..takut kang poyo jer cakap.. tapi malas kesudah..hahaha

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG