Tuesday, May 12, 2015

Stock Susu untuk Arissa

Alhamdulillah.. Dilimpahkan rezeki oleh Allah untuk menyusu Arissa sejak lahir hingga kini.

Hari ni dah masuk hari ke 5 Mimie simpan stock susu untuk Arissa. Semoga usaha untuk menyusu Arissa sehingga 2 tahun dimakbulkan Allah. Terima kasih Mr. Tajul support Mama untuk fully breastfeeding anak-anak kita.. (^_^)

Jadual pam susu masih tak konsisten lagi. Sehari 3x je dapat buat stock. Sebab Mimie banyak DF kepada Arissa. Arissa pun kuat menyusu sekarang. Baru umur 2 minggu dah pandai ajak Mama sembang.. Amazing baby anak Mama ni. Macam kakak-kakaknya.. hehe..

Semoga Allah permudahkan urusan dan usaha Mimie untuk menyusu anak. Aamminn...


7 comments:

  1. Alhamdulillah..murah rezeki Arissa..moga dipermudahkan ya mimie..:)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. semoga baby dapat fully bf sampai 2 thn.. sy pun tgh pulun buat stock jugak ni.. sehari dpt 2 atau 3x pam.. 2 hari lagi nak abis pantang.. kena betul2 konsisten pam ni..

    Sy follow ye..
    http://ceriteraibu.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete
  3. AlhamduLILLAH.. tahniah! keep on pumping dear.. saya pun masih fully breastfeed anak umur 21 bulan. :))

    ReplyDelete
  4. Syukurlah Mimie..
    Kakak percaya kalau usaha, tekad dan doa Insya-Allah ada rezeki buat Arissa tu. Kalau yg dua boleh, yg ini laaagilah boleh..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...tahniah, awak seorg ibu yg hebat!

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG