Wednesday, June 10, 2015

44 hari berlalu...

Alhamdulillah.. 44 hari dah melalui tempoh berpantang.. Yeah.. hujung minggu ni boleh gi jalan-jalan..

Terlepas Floria kat Putrajaya baru-baru ni.. Termasuk la Hari Belia di Putrajaya.. Gara-gara nak complete pantang 44 hari. Huhu.. Alhamdulillah.. Misi tercapai complete pantang kali ni.. Mimie dan keluarga sihat..

Cuti bersalin 3 bulan ni akan dimanfaatkan untuk suami dan anak-anak.. InshaaAllah.. Ramadhan hampir tiba.. Persiapan menyambut Ramadhan kali ni sangat bermakna. Sebulan sambut puasa sebagai suri rumah sepenuh masa.. Seminggu selepas raya baru masuk kerja. So tak payah pening-pening simpan cuti nak raya. Cuti la puas-puas.. muahahaha..

Bila ada 3 puteri ni seronok sangat. Semuanya boleh diharap. Baby Arissa pun sangat behave.. Malam tido tak kacau Mama pun. Cuma bangun 2 @ 3 kali je untuk menyusu.. Senang jaga.. Tak meragam.. Alhamdulillah.. (^_^)

Next entry Mimie cerita pengalaman bersalin puteri ketiga ni dengan detail.. huhu..




2 orang chomel (^_^):

  1. Tahniah...dh habis pantang.
    Comelnya bb awak...

    ReplyDelete
  2. Tahniah mimi
    cute baby girl

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG

NUR BATRISYIA ZAHRA

Lilypie Kids Birthday tickers

NUR AQILAH HUMAIRA

Lilypie Fourth Birthday tickers

NUR ARISSA DAYANA

Lilypie Second Birthday tickers

TERIMA NIKAHNYA

Daisypath Anniversary tickers
 

LoVe My FaMiLy Template by Ipietoon Cute Blog Design