Wednesday, June 10, 2015

44 hari berlalu...

Alhamdulillah.. 44 hari dah melalui tempoh berpantang.. Yeah.. hujung minggu ni boleh gi jalan-jalan..

Terlepas Floria kat Putrajaya baru-baru ni.. Termasuk la Hari Belia di Putrajaya.. Gara-gara nak complete pantang 44 hari. Huhu.. Alhamdulillah.. Misi tercapai complete pantang kali ni.. Mimie dan keluarga sihat..

Cuti bersalin 3 bulan ni akan dimanfaatkan untuk suami dan anak-anak.. InshaaAllah.. Ramadhan hampir tiba.. Persiapan menyambut Ramadhan kali ni sangat bermakna. Sebulan sambut puasa sebagai suri rumah sepenuh masa.. Seminggu selepas raya baru masuk kerja. So tak payah pening-pening simpan cuti nak raya. Cuti la puas-puas.. muahahaha..

Bila ada 3 puteri ni seronok sangat. Semuanya boleh diharap. Baby Arissa pun sangat behave.. Malam tido tak kacau Mama pun. Cuma bangun 2 @ 3 kali je untuk menyusu.. Senang jaga.. Tak meragam.. Alhamdulillah.. (^_^)

Next entry Mimie cerita pengalaman bersalin puteri ketiga ni dengan detail.. huhu..




2 comments:

  1. Tahniah...dh habis pantang.
    Comelnya bb awak...

    ReplyDelete
  2. Tahniah mimi
    cute baby girl

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG