Sunday, June 14, 2015

Ladies Day Out

Jumaat lepas punya citer.. Bila Ayah ke tempat kerja so Mama dan anak-anak dah bosan sangat duduk di rumah.. Ni la jadinya.. hehe.. Outing with anak-anak dara..

Sebenarnya nak hantar adik bongsu nak balik UTHM. So sementara nak drop kat Putrajaya Sentral tu, Mimie bawa anak-anak dan adik perempuan Mimie yang dieorang panggil Ahsu lunch..

Niat hati nak ke IOI Mall.. Tapi cancel mengenangkan waktu lunch out orang keje confirm nak makan penuh.. So ke Alamanda je la.. Sebab rasanya kalau ramai pun tak seramai IOI.. huhuhu

Hujung minggu baru-baru ni baru keluar dengan Mr. Tajul. Nak cari barang untuk sambut Ramadhan minggu depan.. Seronoknya nak sambut ramadhan.. Batrisyia pun sibuk duk tanya "Bila kita fasting Mama..??".. Alhamdulillah.. Bagus anak Mama nak belajar puasa tahun ni..

Fuuhhh.. Jadi mak anak tiga ni memang penat. Kemas rumah sini sepah kat sana. Kemas sana sepah sini. TV memang tak boleh nak tengok. Asal bukak TV minta Upin Ipin, Despicable Me, Frozen, Sofia The First, Robocar Poli.. Nasib ler.. hahaha



3 comments:

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG