Tuesday, June 30, 2015

My Dear Warehouse

Sorry semua.. Late entry.. Busy memanjang menguruskan rumah dan anak-anak.. Sape kata duk rumah free takde kerja.. Banyak sangat kerja sampaikan blog pun tak menyempat nak update. Huhuhu..

Okay nak story pasal hari Sabtu lepas, Mr. Tajul bawa Mimie dan anak-anak ke My Dear Warehouse.. Serius kami baru tau yang My Dear selalu buat clearance barang-barang. 3 kali setahun dan sangat berbaloi-baloi..

Okay kalau nak pergi sini memang rambang mata. Memang murah teramat barang-barang anak-anak.. Apa-apa pun anak-anak yang paling happy.. Mama Ayah keluarkan bajet haha.. Abiss bajet raya dah lari bila datang sini. Muaahahaha...

Bila Mimie post kat FB ramai yang tanya kat mana sebab harga sangat murah. Ok.. My Dear buat jualan gudang kat Branang. Clearance sampai 5 Julai ni. Tapi sapa nak tak sempat nak pergi dieorang cakap bulan Disember ni akan buat sekali lagi.. Meh Mimie share hasil rembatan di jualan gudang ni..

Hasil tangkapan jualan gudang

Harga die RM30 siap ade music

Harga RM30 jugak 

Scooter ni RM30 juga dengan music

RM30 jugak dengan 100pcs colour ball

Harga asal ni RM144. Clearance dapat RM20

Macam tak caya kan harga die. Huhu

Masa beli tak ingat dunia. Bila nak balik amik ko nak sumbat dalam kereta. Dah macam nak angkut dengan lori hahaha..

2 comments:

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG