Friday, August 28, 2015

Birthday's Party Aqilah @ School

Sempena bulan kemerdekaan. Taska Aqilah celebrate birthday buat anak-anak yang lahir dari bulan Mei sampai bulan Ogos. So Aqilah lahir 30 Mei then Mama decide celebrate la dengan kawan-kawan jugak.. Kek Mimie tempah di Putrajaya Cake House. Kek Robocar Poli. Kek Aqilah paling jadi tumpuan anak-anak dan ibu bapa untuk ambil gambar. Comel kek die. Hehehe..

Goddies untuk kawan-kawan Aqilah Mimie decide beli set pensil dengan wallet kanak-kanak. Penat membungkus kat kedai tengah hari sebelum majlis tu mula. Sebab beli goddie last minute. Hehehe.. Alhamdulillah... Rezeki kawan-kawan Aqilah..

Seronok sangat suasana di Taska semasa sambutan hari jadi. Jumpa parents.. Anak-anak dengan kawan-kawan bergaul dan main sama-sama.. Okay.. Hari ni nak balik Kuantan. Cuti sampai 31 Ogos kan.. Eh eh.. Esok birthday Mimie.. Ntah apa la suprise Mr. Tajul dan anak-anak nak buat esok.. (^_^)

Ayah with his ladies..

Kek yang jadi perhatian ramai

goddies untuk kawan-kawan Aqilah

Anak-anak dengan kek masing-masing

parents

Suasana di taska

No comments:

Post a Comment

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG