Wednesday, August 12, 2015

Kawin Adik Lelaki

Assalamualaikum readers.. Blog sekarang dah suam suam kuku.. Anak baru tiga tapi mood menulis dah ke laut.. hahahaha..

Ok.. Late entry.. Adik lelaki dah kawin 08.08.2015.. Kami ni 5 beradik.. Kakak sulong dah kawin. Mimie anak kedua dah kawin (opkoss la.. dah tepek gambar anak-anak and hubby berlambak-lambak kan.. kih kih kih). Adik lelaki yang keje polis dah kawin anak sorang. Then ni turn adik lelaki kerja cikgu. Kawin pun dengan cikgu international school kat Sungai Buloh. 

So yang tinggal adik bongsu perempuan ni.. Kaki pow akak-akak and abang-abang dia muahahahahaa. 17hb Ogos ni besday adik bongsu ni. Nak mintak celebrate la tu. Mentang-mentang dah stay Cyberjaya dekat dengan akak-akak yer..

Alhamdulillah majlis berjalan dengan sempurna. Welcome sis in law. Family kami ni memang giler-giler sikit. Especially time berkumpul ramai-ramai.. Tahniah Achik aka Shafiq dan Nysa.. Semoga bahagia hingga ke Jannah.. Aaamiiinnn... (Kemain lagi korang yer.. Honeymoon kat Krabi...) Jeleszz akak tau.. hahahaha.. 

Sambut menantu di Kuantan pada 19.09.2015.. Semoga majlis berjalan lancar.. Aaamminnn


1 comment:

  1. Alhamdulillah... lega mama/papa bila majlis berjalan lancar Mimie
    Tahniah juga dari kakak bertambah satu lagi ahli baru dlm family
    Murah rezeki tahun depan tambah cucu lagilah mama/papa Mimie:)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG