Monday, August 17, 2015

Tercapai Hajat di Hati

Alhamdulillah... Sebelum ni dah susah hati tempat nak simpan susu Arissa dah penuh peti. Sampaikan nak letak barang basah pun dah takde tempat.. Dah ler gomen gaji lambat huhuhu.. Mengorek la mak jemah nak beli deep freezer ni.. Alhamdulillah Allah berikan rezeki kepada kami.

Mimie beli kat Lazada. Kebetulan ada kupon GP dapat rebat RM100 if beli barang harga RM500 ke atas. Harga deep freezer ni RM700++. Pastu Lazada offer RM515. Penghantaran PERCUMA... Tapi jika korang download application Lazada dan beli secara android baru layak guna kupon ni. Sebab kupon ni tak boleh beli pakai komputer. So Mimie dapat deep freezer jenama Hesstar 120L dengan harga RM415... Beli dengan bijak yer..


2 comments:

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG