Wednesday, September 9, 2015

Kudapan Baru

Kek Lumut namanya. Kek Lumut Sarawak.. Ya Allah.. Sedapnya.. Dengan gebus dan lembut.. Walaupun kek ni tak naik belon datang dari Sarawak tapi Kek Lumut ni hasil tangan orang Sarawak. Serius sedap. Lepas ni nak order bawa balik kampung. Nak beli untuk Mama Mimie dan Ummie MIL (sebab tu mak mertua sayang.. Apa-apa untuk Mama Mimie mesti beli untuk mak mertua jugak.. hahahaha)

Nak ambil hati mertua kena pandai. Lagipun mak mertua sama macam mak sendiri. Alhamdulillah selagi boleh berbakti pada kedua bonda Mimie akan usahakan sebaik mungkin. Kalau beli set pinggan corelle or vantage mesti beli 2 set. Satu untuk Mama Mimie satu lagi untuk Ummie Mertua Mimie. Sebab dua-dua sayang Mimie dan jaga serta doa yang terbaik buat keluarga Mimie.. (^_^)

Kalau Mama Mimie atau Ummie datang ke rumah dan nak pergi mana-mana, kami suami isteri mesti tunaikan sebaik mungkin. Kalau Mr. Tajul busy tak sempat nak bawa Mimie sendiri la drive walaupun kena masuk tengah bandar KL yang sesak tu. Janji mereka bahagia dan gembira.

Eh.. Dah lari topik.. Ok. Pagi-pagi ni nak breakfast kek lumut. yum.. yumm.. Alahai sedapnya... (^_^)

taraaa... sedapnya...

dah siap potong nak makan hehe

No comments:

Post a Comment

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG