Tuesday, October 13, 2015

Solid Food Arissa

Alhamdulillah.. Arissa dah 5 bulan setengah.. Dah nak start makan sekarang. Masih dalam proses Mimie dalam penyediaan makanan untuk Arissa tak lama lagi.. Jadual pemakanan Arissa pun dah complete.. Wahh.. Ni Mama ke anak yang excited nak makan.. Hihihihi..

Dah join group kat FB yang mana mommies semua sediakan solid food untuk baby. Ada yang sudi download buku pemakanan bayi dalam group tersebut. Info yang sangat-sangat berguna untuk Mimie dalam penyediaan makanan untuk Arissa nanti.

Arissa sekarang dah bergolek-golek.. Dah tak boleh letak atas katil. Nanti confirm jatuh. Dalam baby cot pun dah melintang sana sini huhuhu.. Perkembangan yang baik anakku. Semoga semuanya membesar dengan sihat.

ni jadual dia.. hehehe

Alhamdulillah.. Seronok tengok anak-anak membesar depan mata. Penjagaan anak ni bukan kita je 100% nak kena buat. Husband pun kena main peranan penting. Mr. Tajul pun banyak membantu Mimie dalam membesarkan anak-anak.

Esok masuk tahun baru dalam kalendar islam. Alhamdulillah.. Esok genap 6 tahun usia perkahwinan kami dalam bulan islam. Terima kasih abang sepanjang hadir dalam hidup Mimie dan anak-anak..

2 comments:

  1. tak sedar dah 5 setengah erk Arissa..tak lama lg nak makan dah..

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG