Wednesday, November 11, 2015

Genting Highlands 2015

Percutian bersama insan tersayang.. Percutian dekat-dekat jer untuk anak-anak. Percutian kali ini khas untuk anak-anak. Alhamdulillah seronok kemain lagi terutama kakak Batrisyia dan kakak Aqilah. Baby Arissa kecil lagi.. Seronok tengok kakak-kakak main jer.. hihihihi

Mimie tempah 2 bulan lepas hotel dan tiket indoor game. Tiket indoor game sekarang ada pakej sekali dengan Ripley's Believe It or Not. Have fun sungguh. Terima kasih Mr. Tajul bawa isteri dengan anak-anak berjalan walaupun penat baru sampai dari Sabah terus bergerak ke Genting Highlands.

Percutian ni sekali dengan adik beradik dan ipar duai Mimie. Mama dan Abah Mimie bercuti di Langkawi ketika ni. So adik beradik la berhavoc kat puncak bukit. hehehe..

Kebetulan Mr. Tajul kena outstation ke Sabah. So sampai dari Sabah dalam pukul 3 petang terus bergerak ke Genting Higlands. Mama dan anak-anak appreciate sangat.. TQ sayang.. InshaaAllah. Tahun depan nak pergi sekali lagi sebab tahun depan outdoor game dah mula buka. Seronok bila dapat membahagiakan anak-anak dan keluarga..





2 comments:

  1. Meriah bila dapat berkumpul ramai2 adik beradik ipar duai ni Mimie..
    Akak tahun ni tak tahu nak bercuti kemana..
    Anak2 dah sibuk bertanya..

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG