Monday, November 16, 2015

Ini Semua Salah LAZADA...

Haish.. 11.11.2015~~12.11.2015 Lazada buat offer. Haish.. Pening bila dah 'ter'beli barangan kat Lazada ni.. Beli dua bijik pulak tu.. Beli apa tu Mimie ooiiii..!!!!

Haish... Mimie dah terbeli dua bijik aircond.. Isk.. isk.. Kopak mak tau.. "Hubby.. Sayang dah terbeli.." Huhuhu.. Satu aircond ni nak letak bilik tetamu kat bawah. Satu lagi nak letak kat bilik puteri-puteri Mimie ni. Since puteri-puteri ni dah mula tido bilik sendiri so Mama belikan untuk anak-anak semua..

Mimie beli jenama Electrolux. Dari review yang dah beli brand ni kat Lazada ada lebih kurang 30 review semua bagi feedback positive. Harga dia RM599 sebijik lepas discount. Dua bijik jadi riban jugak la mak jemah ni belanja. Haish.. Bila ko nak insaf Mimie oooiii... Lepas ni berjimat cermat la yerk... Hahahaha...

13.11.2015 barang dah sampai. kalau ikut estimate date sepatutnya sampai 18.11.2015~20.11.2015. Tapi sampai awal. 3 hari dah sampai. Laju betul service Lazada ni. So hari Sabtu tu dah pasang. Cost pasang RM400 ko melayang lagi.. Huhuhu... Alahai.. Takpe la.. Janji keselesaan kepada anak-anak dan tetamu yang datang terutama Mama, Abah, Ummie dan Abah. Kalau bilik bawah ni memang bonda dan ayahanda kami akan duduk. So bagi selesa pada mereka. hehehe

So far puas hati jenama ni. Senyap dan tak bising. Cepat sejuk. Anak-anak pun suka. Tapi bila tengah malam Mimie bangun tutup sebab musim hujan sekarang pun dah sejuk. Alah membeli menang memakai. Puas hati dengan jenama Electrolux. Berbaloi dengan harga yang super duper jimat..

Hujung minggu ni Mr. Tajul cakap nak bawa bercuti lagi. hurmm.. Anak-anak paling happy.. Hujung-hujung tahun ni cuti pun banyak lagi. So apply la untuk bawa anak-anak berjalan. Semoga dipermudahkan rancangan.. (^_^)

1 comment:

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG