Tuesday, December 1, 2015

Penghujung Tahun 2015

Selamat datang Disember.. Bulan cinta.. Eh..?? Boleh ke macam tu.. hahaha. Yela.. Bulan Disember kan musim orang kahwin. Musim cuti sekolah. Musim honeymoon. hihihi.. Sama lah dengan Mimie bulan anniversary di bulan Disember.. Alhamdulillah.. Semakin menghampiri 6 tahun usia perkahwinan. Kalau ikut bulan islam dah lepas 6 tahun usia perkahwinan. huhuhu..

Tahun depan melangkah tahun 2016. Umur pun semakin meningkat. Semakin banyak perkara nak dibuat dan dirancang pada tahun baru. Anak-anak pun meningkat usia. Pengurusan sekolah anak-anak. Kos persekolahan  semakin meningkat tahun hadapan. Hurmm... Semoga dipermudahkan segala urusan Mimie, suami dan anak-anak...

Hari ni hari kedua kerja selepas cuti seminggu. So mood macam apa ntah. hahaha. Tapi gagahkan juga update blog kesayangan ni. Kang berabuk sayang.. Nanti dah tua-tua boleh baca balik entry yang dikarang. Anak-anak cucu pun dapat baca. Esok-esok dah tua berpencen sekiranya Allah panjangkan usia Mimie dan husband boleh la kami duduk baca berdua kat rumah. Hahahha..

Minggu ni masuk ofis pun rasa sunyi. Masing-masing mood konvesyen di Gambang Resort. Wahh..!!! Kuantan kan.. Tapi Mimie tak pergi la. Dah seminggu cuti berkampung kat Kuantan. So kasi can rakan-rakan lain pergi. Lagipun musim tengkujuh sekarang. Susah la nak bergerak musim hujan ni dengan anak-anak. Lagipun Abah dan Mama Mimie akan datang KL. Abah banyak urusan area KL sepanjang Disember ni. So boleh jumpa abah Mama walaupun tak balik kampung hohoho..

Ok readers.. Sampai ketemu di lain waktu. Papai...

No comments:

Post a Comment

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG