Tuesday, February 16, 2016

BUKIT FRASER 2016

Lamanya tak update blog.. Mood dah ke laut nak update blog sekarang. Kekangan kerja dan keluarga.. Banyak kenangan yang nak dicoret tapi masa nak menaip dan mood yang bagus tu tak sampai.. huhuhuhu..

Ok.. Nak cerita percutian keluarga. 2D 1N kat Bukit Fraser.. Bak kata Mr. Tajul tak nak datang dah.. Hahahaha... Suasana kat sini memang tenang. Udara sangat-sangat nyaman. Memang fresh air. Tersangat semulajadi. Sejuk semulajadi. Udara yang dihirup pun sangat segar. Seronok untuk tenangkan fikiran dan rehatkan diri. 

Masalah kenapa tak nak datang tu sebab Mr. Tajul tak sanggup nak drive naik bukit dengan jalan bengkang bengkok nak sampai atas. Kalah Genting Highland nak naik. Jalan kecik nak naik bukit. Kalau selisih kereta kena hati-hati.. Tu je problem dia. Yang lain-lain sangat bestt..... Tapi tak datang dah.. hihihi..

Apa-apapun memang seronok.. Anak-anak pun happy... Penginapan kami ambil Rumah peranginan persekutuan. Dapat banglo sebijik. Sebab takde orang duduk. Kami sekeluarga je ada hehehe.. Syok.. Ok.. nak sambung keje.. nanti jumpa lagi..





WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG