Monday, March 21, 2016

Fantasy Rain Forest 2016

Mimie nak kongsi satu event yang tersangat la best. LIVE PERFORMANCE tau.. Fantasy Rain Forest di Putrajaya International Convention Center (PICC) Putrajaya.. Harga tiket RM120.00 untuk dewasa dan RM60.00 untuk kanak-kanak.

Okay nak share perkara paling BEST!!!! Siapa nak tengok PERCUMA..???????

Mesti ramai nak tengok free bila tengok harga yang tertera kan... Okay.. Khas buat kakitangan kerajaan sahaja yer.. Siapa nak tengok free sila bawa pass kerja yang menunjukkan anda pekerja kakitangan awam kerajaan ke kaunter tiket di PICC. Satu pass kerja sahaja boleh bawa satu keluarga tau. Ha... Siapa nak kena cepat sebab setahu Mimie free untuk penjawat awam hanya valid untuk bulan Mac ini sahaja. Lepas tu nak tengok kena bayar tau..

Show ni diadakan setiap hari. Isnin sampai Ahad la kan. Pertunjukan bermula pukul 2 dan pukul 6 petang sahaja. Lebih kurang sejam persembahannya. Memang seronok. Ada tarian, pertunjukan silap mata, ballet macam-macam la gabungan dalam show ni. Call dulu sebelum datang tau untuk booking.. So apa tunggu lagi...

Anak-anak dengan Mama

In Hall before performance

Dah abis show boleh ambil gambar dengan dieorang

Nak booking no kat banner ni yer..

Seronok tau...




1 comment:

  1. Kakak bukan kakitangan awam tak dpt freelah Mimie
    Tapi kalau dpt free pun alahai jauh benar nak pergi:)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG