Monday, April 11, 2016

GBSB Family Fun Day Part 1

Alhamdulillah... Gojes blogger super mom and baby (GBSB) Family Fun Day selesai dengan jayanya.. Banyak nak menulis. So nak kena bahagi part by part la..

Sebenarnya excited nak menulis tak tahu nak coret mana satu ni. Hahaha.. Okay.. Mimie mula dengan sejarah dulu la hihihi.. Mimie join Mak-mak gojes blogger ni tahun lepas. Itupun diperkenalkan oleh Allene. Hehehe. Alhamdulillah. Mak-mak gojes blogger ni memang sporting dan mesra hihi..

Ni 1st time gathering dengan social network. Mula-mula risau jugak sebab tak kenal siapa-siapa dalam  group ni. Tapi alhamdulillah.. Semua mak-mak gojes ni memang mudah mesra dan saling bantu membantu. Anak-anak pun happy dapat kawan baru. Mr. Tajul pun nampak seronok dengan program ni. InshaaAllah next time ade gathering nak jumpa korang lagi tau.. huhuhu

GBSB Family Fun Day ni kitaorang buat di Morib. Tempahan dibuat di Gold Coast Morib Theme Park. 2D 1N. 09 April 2016 sehingga 10 April 2016. Acara gempak berjalan 10 April 2016 di pantai. Anak-anak kemain excited dengan pantai. Semua duk sibuk main pasir hahaha.. Duk bandar tak selalu jumpa pasir kan.. Nak ajak bergambar pun susah sebab nak main pasir je kerja hahaha..

Terima kasih atas sponsor sepanjang program berlangsung.. Penuh bonet kereta bawa balik barang sponsor dan hadiah yang dimenangi.. Seronok sangat. Seronok dpat berkenalan dengan semua yang hadir. Senorok dengan program yang berjalan dengan jayanya. Seronok dengan permainan yang tak pernah main sebelum ni. oKAY.. Nak belanja sikit gambar. Next entry kita sambung gambar yang lain pulak.

Perjalanan ke Morib

Ayah with ladies...

Our little princesses

Mak-mak Gojes super sporting

Ayah-ayah Gojes yang sado

Hadiah tukar-tukar Mimie ke Ciknaa

Hadiah tukar-tukar Nadt pada Mimie. TQ nadt

Special Thanks to our Lovely Sponsors For this event

Laman IG
@barangbaby_fingertips.shop
@allaboutprinting
@comeystuff.instantshawl
@ddsewwithlove
@alysapunye
@amerislovely
@sugarlandbyrara
@umisue_studio
@ninjaklickz
@aidanstitch
@vanillavendor
@ekinjamalstudio
@dolceryna
@projekniaga

Laman FB
Pengedar Mak Pon Perencah Mee Bandung
Mee Siput Gorgelicious

3 comments:

  1. ciknaa baru follow blog ni. hehe welkam mimie! best kan gbsb..hehe

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG