Tuesday, May 24, 2016

Macam-macam perkara

Pening... Pening.. Haish.. Urusan kerja perlu settle minggu ni. Encik husband minta Mimie extend cuti la pulak. Nak balik kampung rumah in law. Yelah dah alang-alang balik Kuantan minggu ni so kena la lajak ke Dungun rumah in law. Ikut highway pantai timur 1 jam dah sampai dari Kuantan. 

Laporan banyak nak kena buat. Laporan cawangan dengan inspektorat nak datang semak perjalanan operasi cawangan. Haish.. busy dengan laporan sana-sini. Tu tak termasuk kertas kerja sendiri nak submit minggu ni jugak. Uwaaa.... My lovely bosss.... Jangan cantas cuti iiiiii..... Huhuhu..

Sambil settle kerja sambil cari barang-barang untuk persiapan majlis. Tempahan buaian berendoi settle. Goodies dalam proses. Baju nak pakai majlis supplier baru pos hari ni. Dah tempah minggu lepas. Biasa la pre order take time. Tapi bila supplier dah pos tadi lega sikit. Hope esok sampai. Barangan untuk party birthday decoration dah sampai. Esok nak pergi pick up kat pos laju Putrajaya. Kek tempah kat Kuantan je la balik Jumaat ni. Ok.. Tu je setakat ni.

Ok nak balik ambil anak-anak. Hari ni sis in law datang nak tumpang rumah 2 hari. Nak balik masak macam biasa tapi kena lebihkan portion pesan husband. Ok bye bye...

No comments:

Post a Comment

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG