Friday, June 3, 2016

Happy Birthday Aqilah #3

Happy Birthday puteri kedua kami Nur Aqilah Humaira binti Tajul Ariffin pada 30 Mei 2016. Genap usia anakanda tiga tahun. Mama Ayah doakan anak-anak semua diberikan kesihatan, kebahagiaan, rezeki melimpah ruah, menjadi anak-anak solehah, berbakti pada ibu bapa, bangsa dan agama, serta dilindungi dan diberkati Allah sentiasa.. Aaaamminnn...

Tema birthday Aqilah tahun ni FROZEN. Mimie sendiri deco candy buffet tema Frozen ni. Kalau tempah mesti beratus habis. Senang kita deco sendiri. Jimat dan puas hati. hehehe

Kek tema Frozen tempah kat Kuantan. Gula-gula semua tema Frozen. Ada pulak gula-gula Frozen. Macam-macam jenis. Kena pulak dengan tema birthday anak ni. Lolipop Frozen, Mashmallow Frozen, Jelly Frozen.. Rambang mata mak nak menyoping barang-barang Frozen ni. Hahahaha. Jom tengok hasil decoration Mimie.. (^_^)

Taraaa.. Simple tapi meriah hihihi


Macam-macam gula-gula tema frozen


Jelly cup tu kejap je abis letak macam ni hahaha.. Budak-budak suka


Gula-gula lagi.. Banyakkan sweet hehehe


Kakak Batrisyia pun excited nak potong kek..


Our blissful Family


Seronok yer dapat mainan (^_^)


Hello husband.. Ilove you (^_^)

1 comment:

  1. Birthday party ni yg paling seronok memang bebudak Mimie. Dpt makan jelly/gula-gula/kek pada mereka itulah yg seronok. Nyanyi sama-sama - biasalah.

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG