Monday, June 27, 2016

Mood Raya... (^_^)

Minggu terakhir bekerja sebelum bercuti raya... Wahhh.. Tak sabar sungguh nak balik kampung.. Nak merempuh perjalanan di sepanjang lebuh raya pulang ke kampung halaman... Confirm jem nak balik pantai timur. Mimie akan jadi co pilot untuk suami sepanjang perjalanan.. Teman berbual dan bercerita sepanjang perjalanan.. Sambil-sambil tu dengar lagu raya kat radio... Wahhh.. Seronoknya...

Jumaat Mr. Tajul dah start cuti.. Kemas rumah kemas baju kemas apa-apa yang patut. Kuih raya dalam mood standby lagi.. Baru selesai buat cheesetart. Lepas ni nak buat tart nenas gulung, bangkit cheese, bickut rainbow dan biskut famous amos.. Ha.. banyak lagi nak buat cookies ni. Mood baru sampai hujung-hujung ramadhan kan.. Lagi pun anak-anak dara Mimie ni ramai nak menolong.. Bagus-bagus.. Senang kerja mama.. hihihi..

Ok.. Settlekan kerja hari ni. Hari ni ada buka puasa untuk satu cawangan Mimie di Cyberjaya.. Mimie kena arrange tempat. Dah settle semua. (^_^)

3 comments:

  1. wahh.. banyaknya kuih raya nak buat.. bestnya mimi.. memang dah mood raya sgt ni.. hihi

    ReplyDelete
  2. Rajin sungguh mimi buat kuih raya..
    KIPIDAP..
    DONGIBAB :D

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG