Friday, June 17, 2016

Shopping di Kilang Coklat

Siapa suka coklat...???? Mimie suka sangat coklat. Sangat suka okey hahaha.. Kalau pergi Langkawi memang shopping coklat bertingket tingket hahaha...

Nak share ade kilang coklat buat sale sepanjang Ramadhan ni. Kilang letak kat Bangi. Kilang Beryls Chocolate. Sedap weeiii cekelat die.. Serius tak tipu. Memborong jugak la coklat kat kilang ni. Tapi nak kata sale gila-gila takde la. Tapi boleh dapat harga murah dari pasaran.

Tapi manusia yang hadir teramat la ramai.. Ramai giler.. Mimie rasa kaunter bayaran tu kena letak luar ruang jual coklat sebab barisan nak membayar mengganggu pembeli nak pilih coklat. Mimi bagi cadangan jer la. Huhuhu.

Okay siapa nak pergi kilang coklat ni terletak kat bangi bersebelahan dengan Spanco. Alamat ada kat gambar.











4 comments:

  1. wahh.. bestnye.. dilah pun suke sgt makan coklat.. lagi2 dark coklat..best la dpt buat stok coklat byk2.. hihi

    ReplyDelete
  2. wahhh...rambang mata tgk coklat yng byk2 tu...

    sopin byk2 simpan tuk raya nnt...;)

    ReplyDelete
  3. banyak Mimie shopping coklat bestnya ni
    simpan petiais makan sejuk sedapp nya

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG