Tuesday, June 28, 2016

Shopping kosmetik



Siapa suka jenama ZA??? Mimie memang suka compact powder jenama ZA. Hari tu kat PICC Putrajaya ada buat jualan Metrojaya. Serius produk ZA ni dapat dengan harga murah giler2.

Tanpa melepaskan peluang Mimie shopping compact powder dengan limited edition casing lagi. Lipstik dua kaler, liquid fondation dan lotion muka untuk putihkan lagi kulit dan gebussskan kulit hehehe..

Harga yang diberikan adalah separuh dari harga asal. Macam compact powder tu harga RM35.00 macam beli buy 1 free 1. Lipstik terbaru dari ZA RM15 ade yang harga RM10 sebatang. Liquid fondation tu RM20 jer hehe dan lotion muka kat pasaran RM59++ dapat harga RM35.

Peminat barangan ZA macam Mimie ni boleh ler gi borong hehehe..

2 comments:

  1. mesti cantik di pagi raya nnt...

    Selamat Hari Raya Aidil Fitri..Maaf Zahir Batin dari keluarga AdArNadzMieLyssa..

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG