Tuesday, June 21, 2016

Tema Raya 2016

Cepat masa berlalu kan.. Dah masuk 16 Ramadhan hari ni. Semalam radio dah mainkan lagu raya di corong radio.. Semangat raya dah datang. Baru nak story persiapan raya.. hehehe

Mimie dah beli baju raya Mimie dan anak-anak bulan Mei lagi. Order bulan April. Pre Order dulu.. Awal giler kan beli baju raya.. Hahaha.. Ni kes encik suami dah request warna baju raya awal-awal lagi. So Mimie dan anak-anak follow jer.. Warna apa-apa tak kisah. Janji sedondon di pagi raya. Mimie, suami dan anak-anak gembira bersama.. (^_^)

Tema tahun ni untuk gugurl peplum yer.. Encik suami seorang je jejaka dalam family so Mimie serahkan pilihan sendiri pada tuan punya badan sebab katanya tahun ni encik suami taknak baju melayu. Nak pakai jubah katanya.. Isterimu ini ikut jer la sayang yer.. Janji semua happy hihihi...

Warna tahun ni kami akan pakai kelabu di pagi Raya.. Yeeehaaaa... Tudung je tak cari lagi.. Hurmmm.. Takpe la.. Slow-slow.. Banyak masa lagi. Ok korang.. Layan lagu raya.. Esok CUTI NUZUL QURAN.. yeaaahhhh...!!!

2 comments:

  1. akak pun suka sekeluarga pki sedondon...bukannya selalu nk kaler sama... hari raya jer kan...
    cantik kaler kelabu... belum lg pilihan tema akak... insyaAllah raya tahun depan cuba sedondon kaler kelabu pulak...

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG