Monday, June 6, 2016

WP4 di Bulan Ramadan

Salam Ramadan buat semua muslimin muslimat seluruh dunia. Semoga Allah memberi rahmat kepada kita di sepanjang bulan yang mulia ini. InshaaAllah...

Hari ni permulaan pagi yang baik. Hari ni Mimie dah tukar waktu bekerja Mimie. Sebelum ni masuk kerja WP2 jam 0800hrs sehingga 1700hrs. Di bulan Ramadan ni Ketua Setiausaha Negara (KSN) dah keluarkan Perlaksanaan waktu bekerja berperingkat WP4, WP5, dan WP6.

Mimie ambil waktu bekerja WP4 iaitu jam 0730hrs-1600hrs. Jam 4 petang dah boleh balik YAHHHOOOO...!!!! Alhamdulillah ada waktu macam ni. Boleh balik awal dan uruskan kerja-kerja rumah dengan lebih baik. Boleh balik awal so boleh masak awal dan rehat awal kan..??? hehehe..

Bulan Ramadan adalah bulan nak kumpul pahala sebanyak-banyaknya. So buat benda-benda baik, fikir benda-benda baik dan doa yang baik-baik.. InshaaAllah akan datang perkara baik.. Semoga kami sekeluarga berada dalam lindungan Allah.. Aaaamminnn..

Ok.. Nanti story lagi tentang puteri sulung kami tengah belajar puasa hari ni. Hari pertama kan.. Semoga dipermmudahkan urusan kami dan anak-anak kami.. Aaaamminnn...

1 comment:

  1. Ramadhan Kareem Mimie..
    Selamat berpuasa dan menjalani ibadah dibulan yg penuh berakoh ni :)

    ReplyDelete

KoMeN2 BeRnAs Di SiNi.. (^__^)

WELCOME TO MY BLOG.. I LOVE STORY ABOUT MY LIFE IN THIS BLOG.. THANK YOU FOR VISIT MY BLOG